Lütfen bekleyin..



ASKON Batman planlama toplantısı gerçekleştirdi

14 Ocak 2023, 18:30 - Okunma: 2479

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Batman şubesi değerlendirme ve planlama toplantısı gerçekleştirdi.

Üye tanışma programıyla başlayan toplantıda 2022 yılının değerlendirilmesi ve 2023 yılının planlanması, iş geliştirme, ticaret ve ihracatın artırılmasına yönelik fikir alışverişleri yapıldı. Ticari ilişkileri geliştirecek çalışmaların ele alındığı toplantı üyelerin fikir alışverişleriyle devam etti.
ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu yoğun katılımdan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, "Tamamladığımız yılda elde ettiğimiz kazanımları korumakla birlikte, ASKON olarak "Haklı zenginlik" ilkesiyle çalışarak daha nitelikli çalışmalar yapmak suretiyle ilimizin ticaretini daha da geliştirebilmeyi, yeni iş birliktelikleri oluşturarak sektörel gelişimi sağlamayı ve istihdamın gelişmesine katkı sunmayı  hedefledik,hedefliyoruz. Üreten ve ekonomiye yön veren iş insanları olarak bizler, bilgi birikimlerimizi topluma katma değer sağlamak adına kullanıyoruz. Planlamamızı yaptık, şehrimiz ve ülke ekonomimiz adına güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz." Şeklinde konuştu.
Nasıroğlu devamla, "ASKON olarak üyelerimizin ticari rekabette daha saygın ve güçlü, pazarlarda ise daha etkin ve verimli olmaları yönünde gelişmeleri için kendilerine destek vermek ve onlara rehberlik etmeye çalışıyoruz. Planlayacağımız eğitim, bilgilendirme, tecrübe aktarım programları, yapmayı düşündüğümüz il dışı ve yurt dışı iş geliştirme gezilerimiz üyelerimizin ve şehrimizin ticaretine katkı sağlayacak olan programlarımız 2023 yılında da tüm hızıyla devam edecek" dedi.
Toplantı, plaket takdimi, ASKON’a katılan yeni üyeler için rozet takma etkinliği ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..
Ramazan Bayramı'na iki gün kala çarşı pazarda yaşanan yoğunluktan memnu..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yapt..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıklarını tamamlayan Batman ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=