Lütfen bekleyin..



Batman'da yarıyıl tatili karne sevinciyle başladı

20 Ocak 2023, 15:20 - Okunma: 1843

Batman’da öğrenim gören 172 bin 500 öğrenci karne sevinci yaşadı. Karne töreni Vali Ekrem Canalp ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın katılımıyla gerçekleşti.

2022-2023 eğitim-öğretim yılı birinci dönem karne dağıtım töreni; Batman Valisi Ekrem Canalp ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın katılımlarıyla gerçekleşti. Karne dağıtım töreni Vali Aydın Arslan İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy Anaokulu ve Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi eğitim sınıfında yapıldı.   

Karne dağıtım törenine; Vali Ekrem Canalp, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, eğitim yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. İlk tören Vali Aydın Arslan İlkokulunda gerçekleşti.

Vali Ekrem Canalp'ı okula gelişinde, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran karşıladı. İlk olarak okulun bahçesinde velilerle sohbet eden Vali Canalp, daha sonra sınıfları ziyaret edip minik öğrencilerle bir süre sohbet etti. Sınıf ziyaretlerinde Vali Canalp ve İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, öğrencilere karne ve hediyelerini verdiler.

Vali Aydın Arslan İlkokulundaki karne töreninin ardından Mehmet Akif Ersoy Anaokuluna geçen Vali Canalp ve İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, minik öğrencilere karnelerini ve hediyelerini verdiler.

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Eğitim Sınıfı Açıldı

Okul ziyaretlerinin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçen Vali Ekrem Canalp ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran hastane bünyesinde açılan eğitim sınıfının açılışını yapıp öğrencilere karne ve hediyelerini verdiler.

Eğitim sınıfı açılışına Vali yardımcıları Murtaza Ersöz, Kadir Kılıç, İl Sağlık Müdürü Dr. Semih Canpolat, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Hastane Yönetimi ve veliler katıldı.  

Batman’da öğrenim gören 172 bin 500 öğrenci karne sevinci yaşadı.

İkinci yarıyıl eğitim-öğretim dönemi 6 Şubat 2023 Pazartesi günü çalacak olan ders zili ile başlayacak.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=