Lütfen bekleyin..



Batman'da inşaat alanında göçük: 2 işçi kurtarıldı

24 Ocak 2023, 10:00 - Okunma: 740

Batman'da inşaat alanında meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Cudi Mahallesi'nde sabah erken saatlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir inşaatın istinat duvarının çökmesi sonucu göçük meydana geldi. O sırada inşaatta çalışan isimleri öğrenilemeyen 2 işçi toprak altında kalarak yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler ve çevredeki vatandaşlar, toprak altında kalan işçileri kurtarmak için çalışma başlattı. Kısa süren çalışmanın ardından toprak altından çıkarılan işçiler, ambulanslarla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da seyir halindeki bir tırın dorsesi, yol kenarında radar deneti..
Batman Valiliği, İrmi Mahallesi’nde terk edilmiş halde bulunan ve kurşunlan..
Gaziantep-Batman Kardeş Şehir İstişare programına katılmak üzere Batman’a g..
Gaziantep-Batman arasında yürütülen kardeş şehir çalışmaları kapsamında düz..
Batman'da meydana gelen trafo yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyl..
Batman'da sabah saatlerinde bir araca yönelik silahlı saldırı düzenlend..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=