Lütfen bekleyin..



Batman'da trafo patlayarak alev aldı

29 Ocak 2023, 13:00 - Okunma: 887

Beşiri ilçesine bağlı Otluca köyündeki elektrik trafosu, aşırı yüklenmeden dolayı alev alarak kullanılamaz hale gelirken elektriksiz kalan köyün trafosunun yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, trafo yangını dün akşam saatlerinde meydana geldi.

Batman'a 18 kilometre uzaklıktaki Otluca (Mergirecal) köyüne enerji sağlayan trafonun, aşırı yüklenmeden dolayı patlayarak alev aldığı belirtildi.

Köylüler durumu DEDAŞ ve itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine köye gelen Batman Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Yanan trafodan dolayı köy bir süre elektriksiz kalırken, trafonun yenilenmesi için DEDAŞ personellerinin çalışma başlattığı belirtildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Kayapınar Belediye Başkanı Samir Özhan, Ömerli Belediyesi’nin yeni hizmet b..
Batman Havalimanı, ocak–kasım döneminde 4 bin 46 uçuşla 672 bin 678 yolcu t..
Batman'da güvenli ve kesintisiz doğal gaz arzı için Aksa Siirt Batman D..
Batman'da 9 farklı hırsızlık olayına karıştığı belirlenen şahıs yakalan..
HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısınd..
Batman merkeze bağlı Kösetarla köyü yakınlarında meydana gelen kazada, sula..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=