Lütfen bekleyin..



Batman ve Şırnak'ta mahsur kalan 11 kişi kurtarıldı

05 Şubat 2023, 07:40 - Okunma: 1183

Aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 11 kişi karda mahsur kaldıkları yerlerde kurtarıldı.

Batman'a bağlı Yeşilöz köyünde 3'ü çocuk, 2'si kadın 7 kişilik aile karda mahsur kaldı. Haber verilmesi üzerine bölgeye Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve ANDA ekipleri sevk edildi.

Ekipler, 7 kişilik aileyi sağlıklı bir şekilde merkeze ulaştırdı.

İkinci kurtarma olayı ise Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde yaşandı. Beytüşşebap ilçesi ile Taşarası köyü arasında yolda kara saplanan kamyonette mahsur kalan 4 kişi, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım talebinde bulundu.

Bölgeye sevk edilen jandarma ve karayolları ekipleri mahsur kalan 4 kişi kurtardı.

Yağışla beraber tipinin de hakim olduğu Hakkari-Şırnak ve Şırnak-Eruh karayollarında ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Karayolları ve İl Özel İdaresi ekipleri, yollarda meydana gelebilecek olumsuzluklar için çalışmalarına devam ediyor. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince farklı tarihlerde gerçekleş..
Batman Havalimanı Müdürlüğü, Ramazan ayında seyahat edecek yolculara, iftar..
Batman Valiliği ve Batman Belediyesi açıklamasında, mevzuata aykırı şekilde..
Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Yeniçağlar köyünde şarjda bulunan cep t..
Batman'da il girişinde durdurulan bir araçta, kızartma yağı bidonlarını..
Batman'da seyir halindeki bir tırın dorsesi, yol kenarında radar deneti..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=