Lütfen bekleyin..



Depremzede hastalar Batman'daki hastanelerde tedavi altına alındı

07 Şubat 2023, 16:12 - Okunma: 547

Çoğunluğu Adıyaman olmak üzere Malatya ve Kahramanmaraş illerinden getirilen depremzede hastalar, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Batman İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Semih Canpolat, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan ve çoğunluğu Adıyaman olmak üzere Malatya ve Kahramanmaraş illerinden de getirilmiş olan depremzede hastaları ziyaret etti.

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çeşitli servislerde takip ve tedavileri devam eden hastaları ziyaret eden Canpolat, 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.

Ziyarette hastane yönetimi ise Canpolat'a hastaların durumu hakkında bilgi verdi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Vali Ekrem Canalp, önceki gece saatlerinde bir araca düzenlenen silahlı sal..
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Koruyucu Aile Hizmeti kapsamında..
"Doğumunun 1500. Yılında Âlemlere Rahmet Hazreti Muhammed (sallallahu ..
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline yönelik olarak, Süveybe Ana..
Batmanlı minik yürekler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazze..
Batman Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Başkanı Psikolog Yasir Atalay, yeni..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=