Lütfen bekleyin..



Batman-Diyarbakır karayolunda kar nedeniyle zincirleme kaza oldu

08 Şubat 2023, 11:57 - Okunma: 684

Batman-Diyarbakır karayolunda etkisini artıran kar yağışının ardından kayganlaşan yolda en az 9 araç kazaya karıştı.

Kaza, Batman-Diyarbakır karayolunda sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kar yağışının etkili olduğu karayolunda en az 9 otomobil ve kamyonet, yolun kayganlaşması nedeniyle kazaya karşıtı. Kazada ölen ya da yaralananların olup olmadığı öğrenilmezken kaza yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Yolun kayganlaşması sebebiyle kimi araçlar ise yoldan çıktı. Yoğun yağış nedeniyle araçlar, karla kaplı yolda ilerlemekte güçlük çekti.(İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Organize Sanayi Bölgesinde meyve suyu üretimi yapılan bir fabrikanın..
Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Kahveci köyü yakınlarında öğle saatleri..
Batman Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir meyve suyu fab..
Taahhüt süresi sona ermiş ve sistemde borç görünmeyen vatandaşlara, operatö..
Batman'da iki otomobilin karıştığı kazada can kaybı yaşanmazken, araçla..
Batman'ın merkez ilçesine bağlı Yakıtlı köyü kırsalında meydana gelen v..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=