Lütfen bekleyin..



Batman ekibi günlerdir enkaz altındaki yaralıları sağ olarak kurtardı

10 Şubat 2023, 14:50 - Okunma: 659

Deprem bölgesine giden Batman arama-kurtarma ekipleri, enkaz altında bulunan 14 yaşındaki Sara Arslan'ı, 5 yaşındaki bir çocuğu ve 27 yaşındaki Gazi isimli genci sağ olarak kurtardı.

Batman İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan paylaşımda, "Arama kurtarma ekiplerimiz an itibariyle 14 yaşındaki Sara Arslan'ı enkazdan kurtardı, hastaneye nakledildi. Tebrikler Batman ekibi. Hoşgeldin Sara. Arama kurtarma ekiplerimiz tarafından 92 saatin sonunda 5 yaşındaki erkek çocuk enkaz altından çıkarıldı." denildi.

Öte yandan Batman Kuyubaşı köyünden Adıyaman'a gönüllü giden 7 kişilik arama kurtarma ekibinin de olduğu grup tarafından Adıyaman merkezde 104 saat sonra enkazın altından 27 yaşında Gazi isminde erkek sağ olarak çıkarıldı.(İLKHA)


  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Vali Ekrem Canalp, önceki gece saatlerinde bir araca düzenlenen silahlı sal..
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Koruyucu Aile Hizmeti kapsamında..
"Doğumunun 1500. Yılında Âlemlere Rahmet Hazreti Muhammed (sallallahu ..
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline yönelik olarak, Süveybe Ana..
Batmanlı minik yürekler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazze..
Batman Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Başkanı Psikolog Yasir Atalay, yeni..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=