Lütfen bekleyin..



Miniklerin depremzedelere yaptığı bağış duygulandırdı

11 Şubat 2023, 20:08 - Okunma: 523

Batman Umut Kervanı'nın başlatmış olduğu deprem bölgelerine yardım kampanyalarına minikler de kumbaralarında topladıkları paralarla destek oluyor.

Ülkede yaşanan asrın felaketinin yaraları sarılmaya devam ederken Batman Umut Kervan’ının başlattığı yardım seferberliğine 7’den 70’e bütün Batmanlılar destek olmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz günlerde yürekleri ısıtan bir yaşlı teyzenin üstündeki hırkayı, bir diğerinin ise elinde bulunan altınları bağışlaması herkesi duygulandırmıştı.

Bugün ise küçük çocukların kumbaralarında bulunan paraları depremzedelere ulaştırılmak üzere Umut Kervanı'na bağışladıkları anlar umutları tekrar yeşertti.

Kumbaraları ile Batman Umut Kervanı binasına gelen çocuklar, kumbaralarından çıkardıkları paraları depremzedelere ulaştırılmak üzere Batman Umut Kervanı temsilcilerine teslim etti.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Diyanet İşleri Başkanlığı koordinasyonunda, Batman İl Müftülüğü tarafından ..
Cuma Hutbelerinde “Nefsi ve Nesli İfsat Eden Büyük Günah: Zina” konusu işle..
Batman Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, siyonist işga..
2025 yılını "Aile Yılı" ilan etmesiyle birlikte, aile yapısının k..
Cuma Hutbelerinde “Alın Teri Mukaddestir” konusu işlenecek.
Batman’da yaşayan 12 yaşındaki Elifnur Şahin, rüyasında Gazze’deki çocuklar..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=