Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi Umut Kervan'ını ziyaret etti

12 Şubat 2023, 14:10 - Okunma: 692

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Umut Kervanının başlatmış olduğu deprem bölgelerine yardım seferberliğinin yapıldığı merkezi ziyaret etti.

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılmaya devam ederken seferberlik ilan eden Batman Umut Kervanı ekiplerinin yaptıkları çalışmaları yerinde inceledi.

Batmanlı sivil topluk kuruluşlarının özverili çalışmalarını takdir ettiklerini ifade eden Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "6 Şubat Pazartesi sabah meydana gelen depremden dolayı on ilimiz çok büyük bir felaketle karcı karşıya kaldılar. Tüm ülke yekvücut yardım kampanyalarına başladı. Ülke genelinde bir seferberlik başlatıldı. Batman ilimiz de azami derecede elinden geleni yapmaya çalıştı. Sivil toplum kuruluşları hepsi seferber oldu. Bunlardan biri de Batman Umut Kervanıdır. Umut Kervanının yardımlarını yerinde incelemeye geldik. Maşallah çok özveriyle çalışıyorlar. Milletimiz, esnafımız, halkımız çok duyarlıdır. Harıl harıl yardımları taşıdılar. Her çeşit yardımı getirdiler. Allah hepsinden razı olsun." dedi.

"Sivil toplum kuruluşlarını tebrik ediyoruz"

Batman halkının ve esnafının fedakârlıklarına değinen Çiftçi, "Özelikle esnafımız bu konuda çok duyarlı davrandı. Acil ihtiyaç listesinde en çok ihtiyaç duyulan yardımları getirdiler. Ne lazım olduysa; battaniye olsun, ekmek olsun, su olsun her şeyi getirmeye çalıştılar. Allah hepsinden razı olsun. Onları tebrik ediyorum. İnşallah bu belalar bir daha yaşanmaz da bu şeylere muhtaç kalmayız. Milletimiz bu konuda özverili davrandı, yaptıkları fedakârlıklar için çok gururluyuz. Sivil toplum kuruluşlarını tebrik ediyoruz. Mal toplamada, yüklemede, taşımada, dağıtımda çok güzel organizasyonlar yaptılar. Tebrik ediyoruz. Allah emeklerini zayi etmesin." diye söyledi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=