Lütfen bekleyin..



Balon satıcısı iki günlük kazancını depremzedelere bağışladı

16 Şubat 2023, 11:02 - Okunma: 487

Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli, Yetimler Vakfı ve İHO EBRAR'ın ortak çağrısıyla depremzedeler için başlatılan yardım seferberliğine halktan büyük bir teveccüh oluştu.

Batman’da Balon satarak geçimini sağlayan Mehmet Şirin Baytar iki günlük kazancını Umut Kervanı Batman temsilciliğine bağışladı.

Kendi imkanlarıyla depremzedeler için bir şeyler yapmak isteyen Mehmet Şirin Baytar topladığı paralar ile acil ihtiyaçlar listesindeki malzemeleri alarak Umut Kervanı Batman temsilciliğine teslim etti.

Kendisini karşılayan Umut Kervanı gönüllüsü Adnan Önder ile duygularını paylaşan Baytar, "Ben de kendi çapımda bir kampanya yapmak istedim. Sattığım balonları, bir günlük yevmiyemi depremzede kardeşlerimize göndermek istedim. Bir günlük kampanyamın az geldiğini görünce 2'nci günü de bekledim. 2'nci gün kazandığımı da kattım içine. Elde ettiklerimi buraya teslim etmek istedim. Bizim de çorbada bir katkımız olsun istedim. Bir katkımız olduysa çok mutlu oluruz." dedi.

Yaşananlar karşısında duygulanan Önder hayırsevere sarılarak duygularını şöyle dile getirdi, "Rabbim razı olsun. Böyle kardeşlerimizin sayısını arttırsın. Ben kardeşimize sarılmak istiyorum. Kendisi muhtaçken depremzede kardeşlerimize yardım etmek isteyen Mehmet Şirin kardeşimize çok teşekkür ederim. Rabbim sayılarını arttırsın." diye söyledi. (İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=