Lütfen bekleyin..



Batman'da giyim yardımları depremzedelere ulaştırılmak üzere hazırlanıyor

18 Şubat 2023, 10:15 - Okunma: 900

Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli, Yetimler Vakfı ve İHO EBRAR tarafından başlatılan çağrılar kapsamında gelen giyim yardımlarının düzenlenmesi ve paketlenmesi için çalışan kadın gönüllüler depremzedelere umut olmaya çalışıyorlar.

Vatandaşlar tarafından gelen giyim yardımları, ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için bayanlar tarafından hazırlanıyor.

Yaptıkları çalışmaları anlatan Umut Kervanı gönüllüsü Hatice Özer, "Malumunuz üzere büyük bir deprem oldu. Depremde vefat edenlere Rabbimden rahmet, kalanlara sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Burada Umut Kervanı olarak toplanan yardımları getirip ayırıyoruz. Çocuk, erkek, bayan ayırarak depremzedelere yolluyoruz. Bizler bu hizmetlerimizle ve yardımlarımızla onların yanındayız. Bütün bacılar olarak burada canı gönülden çalışıyoruz.  Allah bütün arkadaşlarımızdan razı olsun." dedi.

Üstün bir gayretle çalıştıklarını aktaran Özer, "Sabah saat dokuzda gelip saat dörde kadar çalışıyoruz. Yaklaşık on gündür bu işin içindeyiz. Allah milletimizden razı olsun. Batman halkı bu yardımları Umut Kervanına verdiler. Umut Kervanı da depremzedelerin yanında. Herkes işinin başında ve elimizden geleni yapıyoruz." ifadelerini kullandı.(İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=