Lütfen bekleyin..



Batman Umut Kervanı deprem bölgesine bir TIR insani yardımı daha gönderdi

19 Şubat 2023, 17:51 - Okunma: 572

Türkiye tarihinin en büyük depremi sonrası yaşanan korkunç yıkımdan sonra yardım faaliyetleriyle tanınan Umut Kervanı, deprem bölgesine 1 TIR daha insani yardım malzemesi gönderdi.

Her yerden hazırladığı onlarca yardım TIR'ını deprem bölgesine ulaştıran Umut Kervanı, Batman'dan için 15 ton kömür, 5 ton odun, 50 adet odun sobası, 20 adet elektrikli soba, bir seyyar tuvalet, banyo ve gıda TIR'ı deprem bölgesi olan Adıyaman'a ulaştırmak üzere yola çıktı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, hayırseverlerin desteğiyle aralıksız olarak deprem bölgelerine yardımları ulaştırmaya devam ettiklerini belirti.

Güzel, "Batman Umut Kervanı olarak 19 Şubat'a deprem bölgelerinden olan Adıyaman'a gönderilmek üzere bir yardım TIR'ımız daha yola revan oldu. TIR'ımızın içerisinde 15 ton kömür, 5 ton odun, 50 adet odun sobası, 20 adet elektrikli soba, bir seyyar tuvalet ve banyo, 1 ton patates ve 1 ton soğan gibi insani gıda maddelerini Adıyaman'daki depremzede kardeşlerimize ulaştırmak üzere Batman'dan yola çıktı. Katkı sunan hayırseverlerimizden Allah razı olsun." (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=