Lütfen bekleyin..



Batman'da 7 katlı bir bina tahliye edildi!

25 Şubat 2023, 16:10 - Okunma: 1092

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin oluşturduğu tehdit devam ederken, depremlerin etkisiyle ağır hasar alan binaların ise tahliyesi sürüyor.

Özelde bölge, genelde ise ülkenin neredeyse tamamında depremler yaşanmaya devam ederken, depremler dolayısıyla halkta yaşanan tedirginlik ise sürüyor.

Bu kapsamda depremlerin etkilediği illerden biri olan Batman'da da ağır hasar gören evlerin tahliyesine devam ediliyor. Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan 28 daireden oluşan 7 katlı Heybetli Apartmanı, ağır hasar aldığı gerekçesiyle tahliye edildi.

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerden hasar gördüğü değerlendirilen 7 katlı bina boşaltıldı.

Ağır hasar oluştuğu ihbarı yapılan binada incelemelerde bulunan ekipler, binada 'kolonlardaki demirlerin eğrilmiş' olduğunu tespit etti.

Bina sakinleri evlerini tahliye ederken, polis ekipleri ise bina etrafına güvenlik şeridi çekti.(İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Organize Sanayi Bölgesinde meyve suyu üretimi yapılan bir fabrikanın..
Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Kahveci köyü yakınlarında öğle saatleri..
Batman Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir meyve suyu fab..
Taahhüt süresi sona ermiş ve sistemde borç görünmeyen vatandaşlara, operatö..
Batman'da iki otomobilin karıştığı kazada can kaybı yaşanmazken, araçla..
Batman'ın merkez ilçesine bağlı Yakıtlı köyü kırsalında meydana gelen v..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=