Lütfen bekleyin..



Batman'da 7 katlı bir bina tahliye edildi!

25 Şubat 2023, 16:10 - Okunma: 1075

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin oluşturduğu tehdit devam ederken, depremlerin etkisiyle ağır hasar alan binaların ise tahliyesi sürüyor.

Özelde bölge, genelde ise ülkenin neredeyse tamamında depremler yaşanmaya devam ederken, depremler dolayısıyla halkta yaşanan tedirginlik ise sürüyor.

Bu kapsamda depremlerin etkilediği illerden biri olan Batman'da da ağır hasar gören evlerin tahliyesine devam ediliyor. Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan 28 daireden oluşan 7 katlı Heybetli Apartmanı, ağır hasar aldığı gerekçesiyle tahliye edildi.

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerden hasar gördüğü değerlendirilen 7 katlı bina boşaltıldı.

Ağır hasar oluştuğu ihbarı yapılan binada incelemelerde bulunan ekipler, binada 'kolonlardaki demirlerin eğrilmiş' olduğunu tespit etti.

Bina sakinleri evlerini tahliye ederken, polis ekipleri ise bina etrafına güvenlik şeridi çekti.(İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’ı, tarım ve sanayi alanında bölgenin çekim merkezi konumuna getirece..
Batman merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda, çocuk istismarı ..
Batman Valiliği'nin köy ziyaretleri sırasında tespit edilen sorunların ..
Tarihi Malabadi Köprüsü yakınında yürürken dengesini kaybedip suya düşen 15..
Genç MÜSİAD Batman Şubesi, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet..
Batman Belediyesi, şehir genelindeki otobüs duraklarında kapsamlı bir temiz..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=