Lütfen bekleyin..



Batman'da 1000'i aşkın depremzede ile ihtiyaç sahibi aileye kırmızı et yardımı yapıldı

06 Mart 2023, 14:47 - Okunma: 561

Batman Umut Kervanı, Berat Gecesi dolayısıyla başta depremzedeler olmak üzere yetim ve ihtiyaç sahibi bini aşkın aileye kırmızı et yardımında bulundu.

Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Salih Güzel, yaptığı açıklamada, Berat Gecesi hürmetine Batman'a sığınan başta depremzedeler olmak üzere yetim ve ihtiyaç sahibi bini aşkın aileye kırmızı et yardımında bulunduklarını söyledi.

Salih Güzel

Umut Kervanı olarak Batman'da çalışmalarının yılın 12 ayı boyunca aralıksız devam ettiğini belirten Güzel, "Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaşanan depremden sonra özellikle depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye yönelik hem ilimizde hem de deprem bölgesindeki yardımlarımız aralıksız devam ediyor. Bugün mübarek bir mevsimin mübarek bir gecesindeyiz. Bu gecenin manevi ikliminden faydalanmak adına ilimize yerleşen binin üzerinde depremzede, yetim ve yoksul kardeşimize kırmızı et dağıtımında bulunduk." dedi.

"Hayırseverlerimizin bağışlarını bekliyoruz"

Depremzedelere yönelik çalışmalarının devam edeceğini vurgulayan Güzel, "Depremzedelerin ihtiyaçlarını gidermeye dönük buradaki çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İlimize yerleşen depremzedelerin ihtiyaçlarını gidermeye çalışırken bir yönüyle de Adıyaman'da, Maraş'ta, Malatya'daki aşevlerimizin ihtiyaçlarını da gidermeye yönelik çalışmalarımız sürüyor. Hayırseverlerimizin bağışlarını bekliyoruz. Allah hayırseverlerimizden razı olsun." diye konuştu.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=