Lütfen bekleyin..



Batman'daki STK'ların depremzedeler için açtığı kermes yoğun ilgi gördü

10 Mart 2023, 15:35 - Okunma: 598

Batman'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları tarafından geliri depremzedelere verilmek üzere bir kermes düzenlendi.

Atatürk Parkı'nda 10-12 Mart tarihleri arasında açık olacak kermese Batman Valiliği, kamu kurumları ve meslek odaları da destek veriyor.

Sıcak ev yemekleri, tatlı, hediyelik eşya, giyim, gıda ve eşya çeşitlerinin satıldığı kermesin pazar günü akşama kadar açık olacağı belirtildi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği kermesi ziyaret ederek desteklerde bulunan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, kermesle önemli bir dayanışma örneğinin sergilendiğini söyledi.

Davut Şahin

"Depremzede kardeşlerimizin sorunları bitmemiş, yardımlar devam etmeli"

Kermese katkı sunan tüm herkese teşekkürlerini ileten İl Başkanı Şahin, "Batman Valiliğinin koordinesinde kurumların, STK'ların, meslek odalarının, yardım kuruluşlarının iştirak ettiği depremzedelerimize dönük 3 günlük bir kermes programı düzenlenmiştir. Bu yerinde bir karar. HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı olarak bu tür yardımlaşma programlarının önemini sürekli vurguluyoruz. Bu da çok güzel bir yardımlaşma, dayanışma örneği. Şunu hatırlatmada fayda var. Depremzede kardeşlerimizin sorunları bitmemiştir. Problemleri devam ediyor. Dolayısıyla halkımızın yardımlarının da devam etmesi lazım." dedi.

Cemal Çetiz

"Çok mükemmel bir manzara var"

Kermese destek veren HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, "Bugün Batman Valiliği öncülüğünde tüm STK'larımızın birlikte depremzedeler için bir araya geldiği çok değerli bir gün. Üyelerimizi ve tüm halkı buraya davet ettik. Gerçekten çok mükemmel bir manzara var. 3 gün devam edecek bu kermese tüm halkımızı davet ediyor ve depremzedeler için oluşacak fona katkı sunmalarını bekliyoruz." diye konuştu.

Mehmet Sıddık Çiftçi

"Tüm üyelerimizi destek vermeye davet ettik"

Üyeleriyle birlikte kermese destek veren Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, tüm esnafı depremzedeler için düzenlenen kermese katkı sunmaya çağırdı. Çiftçi, "Depremde vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. İlk günden beri deprem bölgelerine yardımlarımız devam ediyor. Batman'da açılan kermese Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak da destek veriyoruz. Tüm üyelerimizi destek vermeye davet ettik. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

Salih Güzel

"Depremzede kardeşlerimizin yaralarını nerede sarabileceksek o etkinlikte bulunuyoruz"

Kermeste stant açarak depremzedeler için desteklerde bulunan Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Salih Güzel ise şunları söyledi:

"Umut Kervanı olarak Batman Valiliğinin düzenlemiş olduğu kermesteyiz. Kermesin gelirleri deprem bölgesindeki kardeşlerimize ulaştırılacak. Umut Kervanı olarak bakış açımız; Depremzede kardeşlerimizin yaralarını nerede sarabileceksek o etkinlikte bulunuyoruz, destek vermeye çalışıyoruz. Şu an deprem alanındaki çalışmalarımızla beraber Batman'da kermesteki gelirleri toplayıp depremzede kardeşlerimize göndereceğiz."(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bayram namazı kılıp halkla bayramlaşara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=