Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin’den 500 yataklı hastane inşaatına ziyaret

13 Mart 2023, 17:03 - Okunma: 702

Temeli atılan 500 yataklı hastanenin inşaat alanını ziyaret eden HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman’ın bu hastaneye ihtiyacı olduğunu, hastanenin bir an önce bitirilip hizmete girmesi için konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Beraberindeki heyetle birlikte temeli atılan 500 yataklı hastanenin inşaat alanını ziyaret eden İl Başkanı Şahin, Batman'da yapımına başlanan birçok büyük projenin yılları bulduğunu hatırlatarak, aynı akıbetin bu projede de yaşanmaması için ilgililerin konunun takipçisi olması gerektiğinin altını çizdi.

Çalışmalara başlanmasının sevindirici olduğunu kaydeden Şahin, "Hayırlı olsun. Yıllarca beklediğimiz çok da takip ettiğimiz, sık sık sorduğumuz, yetkililere seslendiğimiz 500 yataklı bölge hastanemizin temeli kazıldı, iş makinaları girdi, çalışmalara başladı. Seçim öncesinde özellikle bu çalışmanın yapılması iyi bir şey oldu. Batman halkının bu hastaneye ciddi bir ihtiyacı var. Fakat Batman'da maalesef büyük projeler çok uzun sürüyor, aksaklıklar oluyor. HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı olarak, bu hastanemizin de bir önceki hastanemiz olan Batman Araştırma Hastanesinde olduğu gibi yılları bulmaması için, sağlıklı yürümesi için, halkımızın hizmetine bir an önce girebilmesi için biz süreci takip edeceğiz." dedi.

"Süreci takip edeceğiz"

Hastane ile ilgili çalışmanın ne aşamada olduğunu öğrenmeye çalıştıklarını ifade eden Şahin, şunları söyledi:

"Şantiye şeflerimizden biriyle görüşüp bilgi aldık. Seçim öncesi başlaması iyi bir haber, güzel bir gelişme. Ancak bunun yılları bulmaması gerekir. Çünkü Batman halkımızın özellikle sağlık konusunda, sağlık sektörüyle ilgili sıkıntıları var. Randevuların geç verilmesi, hekimlerin yetersizliği, bölüm yetersizliği gibi sıkıntılar var. Bir an önce 500 yataklı hastanemizin halkımızın hizmetine koyulması önemli. Hiçbir sebebe, hiçbir mazerete kurban edilmemesi için; siyasilerin, Batman milletvekillerinin bunu takip etmesi gerekir. Biz HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı olarak süreci takip edeceğiz. Hastanemizin halkımızın hizmetine koyuluncaya kadar da bunun takipçisi olmaya devam edeceğiz inşallah." (İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kayapınar Belde Belediye Başkanı olarak..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın 3 ilçesi ve beldeler..
Deniz ve çay balıklarında av yasağının başlamasını değerlendiren balık satı..
Batman'da bir şahıs üzerinde yapılan aramada, tarihi eser olduğu değerl..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=