Lütfen bekleyin..



Kayapınar Belde Belediyesi’nden 450 aileye Ramazan yardımı

20 Mart 2023, 14:30 - Okunma: 435

HÜDA PAR’lı Batman Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar Belde Belediyesi tarafından mübarek Ramazan ayı öncesi beldede bulunan 450 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunuldu.

Belediye Başkanı Samir Özhan, yaptığı açıklamada, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olmakla birlikte ayrıca paylaşma ayı olduğunu söyledi.

Başkan Özhan, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi insanların yüzünün gülmesi, Ramazan’a 'acaba alışveriş yapabilecek miyim, evime yiyecek alabilecek miyim' düşüncesi olmadan, gönül huzuruyla girmeleri amacıyla gıda desteğinde bulunduklarını aktardı.

"Komşusu açken tok yatan bizden değildir." hadisi şerifini kendilerine düstur edindiklerini dile getiren Başkan Özhan, "Hür belediyecilik anlayışı ile sadece şehrimizin fiziksel yapısını ihya etmiyoruz ayrıca yardımlaşma ve paylaşma kültürünü de canlı tutmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda 450 ailemizin Ramazan öncesi yüzünü güldürmek, gönüllerine dokunmak ve en önemlisi Yüce Rabbimizi razı etmek için gıda desteğinde bulunduk. Rabbim kendi katında kabul etsin." şeklinde konuştu. (İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Hayatın Her Alanında Öfkemize Hâkim Olalım” konusu işlen..
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=