Lütfen bekleyin..



Namaz eğitimini başarıyla tamamlayan 200 çocuk şükür namazı kıldı

25 Mart 2023, 17:05 - Okunma: 508

Batman'da 7-10 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen 15 günlük namazı öğrenme etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte namaz eğitimini başarıyla tamamlayan çocuklar, şükür namazı kıldı.

Kur'an Nesli Platformu Batman Koordinatörlüğünce, "Hayat Namazla Güzeldir" temasıyla 15 günlük namaz eğitimlerini başarıyla tamamlayan ve ilk kez namazla tanışan çocuklara yönelik bir program düzenlendi.

Asrı Saadet Camiinde düzenlenen etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programa katılan çocuklar tarafından ilahi ve şiirler seslendirildi. Programda çocuklara temsili başarı belgesi verildi.

Yapılan duanın ardından programda, namaz eğitimini başarıyla tamamlayan çocuklar cemaatle 2 rekât şükür namazı kıldı.

Yapılan etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Kur'an Nesli Platformu Batman Koordinatörü Rıdvan Üzümcü, şehrin farklı yerlerinde her ay çocuklara yönelik 15 günlük namaz eğitimi verdiklerini, ardından da bir final etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Rıdvan Üzümcü

"Amacımız çocukları namazla buluşturup kötülüklerden alıkoymaktır"

Kur'an Nesli Platformu Batman Koordinatörlüğü olarak ocak ayından bu yana yaklaşık 500 çocuğun eğitimlerini tamamlayıp ilk kez namazla tanışmalarına vesile olduklarını vurgulayan Üzümcü, şunları söyledi:

"Amacımız namazla tanışmış yeni bir nesil yetiştirmektir. 'Hayat namazla güzeldir' sloganımızın da amacı budur. İnşallah her ay bu tür programlarımız devam edecektir. Ocak ayından şimdiye kadar 500 çocuğu namazla buluşturduk. Nesil bozulmaktadır. Önlemini almazsak daha da kötüye gidecek. O yüzden ailelerin de bu konu üzerinde daha hassasiyetle durmalarını istiyoruz. Amacımız da çocukları namazla buluşturup kötülüklerden alıkoymaktır."(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=