Lütfen bekleyin..



Uyuşturucudan 6 kişi tutuklandı

28 Mart 2023, 11:15 - Okunma: 414

Batman'da son bir hafta içerisinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 4 Ocak tarihinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılımı ile gerçekleştirilen 'Kökünü Kurutma Operasyonu' kapsamında, ilde yakalanan 107 şüpheli şahıstan 67’si tutuklanarak cezaevine teslim edildiği hatırlatıldı.

'Kökünü Kurutma Operasyonu'nun ardından, ihbar alınan alanlara yönelik yapılan operasyonlarda; uyuşturucu satıcılığı yaptığı belirtilen 20 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı, bunlardan 18 şahıs daha tutuklanarak cezaevine teslim edildiği kaydedildi. 

Bu kapsamında son bir hafta içinde 2 şüpheli şahsa yönelik yapılan operasyonda, 2 şeffaf pakete sarılı halde 100 gram metamfetamin maddesi ele geçirildiği, 2 şahsın da tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi.

22 Mart'ta uyuşturucu satıcılığı yapan 5 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda, 5 şüpheli şahsın yakalandığı, aynı gün çıkarıldıkları mahkemece 4 şahsın tutuklanarak cezaevine teslim edildiği ifade edildi.

Eş zamanlı operasyonlarda yapılan ikamet ve iş yeri aramalarında ise bir kilo skunk, 10 parça satışa hazır halde 50 gram esrar, 15 ecstacy hap, uyuşturucu madde tartımında kullanılan bir hassas terazi ve bir ruhsatsız tabanca ele geçirildiği kaydedildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..
Batman'da nevroz etkinliğine katılarak kamu malına zarar verip, PKK/KCK..
Batman'da iki farklı tankerde yapılan aramada kaçak olduğu belirtilen 3..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=