Lütfen bekleyin..



Batman'da inşaatı yarım kalan köy camisi hayırseverlerin yardımını bekliyor

03 Nisan 2023, 15:15 - Okunma: 466

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Geyikli köyünde bir süredir yapımına başlanılan fakat biriken borçlarından dolayı yapımı ağır süren cami, hayırseverlerin yapacakları yardımları bekliyor.

Cami inşaatının yeterli para olmamasından ve borçlardan dolayı ağır ilerlediğini belirten Köy İmamı İsmetullah Aksoy, Ramazan ayı vesilesiyle hayırseverlerin yapacakları yardımları beklediklerini söyledi.

"Camimizin 65 bin lira borcu var"

Yapımına başlanılan caminin birikmiş borcunun 65 bin lirayı geçtiğini belirten Aksoy, "Köy camimizin inşaatı devam etmektedir. Camimizin borcu 65 bin lira bulunmaktadır. Cami inşaatımız için duyarlı Müslüman kardeşlerimizden yardım talep ediyoruz. İster demir parası olsun, ister tuğla parası olsun, sıva parası olsun, bu Ramazan ayı içinde duyarlı Müslümanlardan yardım bekliyoruz. Rabbim şimdiden yardım eden Müslüman kardeşlerimizden razı olsun.” ifadelerini kullandı.

"Köyün düzenli bir geliri yok"

Köyde yaşayanların düzenli bir gelirleri olmadığı için camiye destekte bulunamadığını aktaran Aksoy, "Köyümüz 40 hanedir. İki mahalleden ibarettir. Biri Yukarı Geyikli biri ise aşağı geyiklidir. Köyümüz kısal kesimde olduğu için taleplerimiz köylüler tarafından tam karşılanmıyor. Köyümüzün geliri olmadığı için duyarlı Müslüman kardeşlerimizden yardım talep ediyoruz. Rabbim katkıda bulunan herkesin hayırlarını kabul etsin inşallah." dedi.

Aksoy, camiye yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerin 0530 5283071 numaralı telefonla iletişime geçebileceklerini söyledi. (İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=