Lütfen bekleyin..



Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan esnaflara "yardım" çağrısı

04 Nisan 2023, 11:20 - Okunma: 1791

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyeleriyle beraber Batman'da bulunan yardıma muhtaç ve depremzede aileler için gıda kolisi kampanyası başlatıyor.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, tüm esnafı bu konuda birlikte çalışmaya çağırarak, muhtaçlara yardımda bulunmak istediklerini belirtti.

Esnaf ve sanatkarların toplumun temel dinamikleri olduğunu belirten Çiftçi, "Her konuya duyarlı her meselede söz sahibidir. Bunun için şehrimizde yardıma muhtaç olanlar varsa, biz esnaflar olarak elimizden geleni yapmalıyız. Esnaflarımız bu konuda zaten çok duyarlıdırlar, bunu deprem felaketinin ilk günlerinde gördük." dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve tüm esnaf el ele vererek yardıma muhtaç insanlara yardımcı olmak ve ihtiyaçlarını gidermeye çalışması gerektiğini vurgulayan Çiftçi, şunları söyledi:

"İhtiyaç sahipleri tespit edilerek programlı bir şekilde çalışılacaktır. Ortalama bir gıda kolisi maliyeti 500 TL’dir. Etrafında ihtiyaç sahibi olmayan veya zamanı olmayan esnaflarımızı bu konuda yönlendirebiliriz. Bunun dışında dileyen esnaflarımız kendileri gıda kolisi hazırlayıp dağıtabilirler veya bize teslim edebilirler."

Ramazan ayı dolayısıyla muhtaç ve depremzede ailelere iftar yemeği vermek isteyen esnafların da kendileriyle iletişime geçebileceklerini ifade eden Çiftçi, "Bir kişilik iftar yemeği bedeli 50 TL’dir. Esnaflarımız imkanları dahilinde az çok demeden ne kadar verebilirse yardım yapmalarını istiyoruz. İlimizdeki esnaflarımız yardım için Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na gelebilirler veya 0555 074 73 70 numaralı Alo Esnaf Hattını arayarak istedikleri desteği sunabilirler." dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Bir yılda tavuk eti fiyatlarına yüzde 150 zam yapıldığını belirten tüketici..
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..
Ramazan Bayramı'na iki gün kala çarşı pazarda yaşanan yoğunluktan memnu..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yapt..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=