Lütfen bekleyin..



Adalet Bakanı Bozdağ, iftar programında Batmanlılarla bir araya geldi

04 Nisan 2023, 21:25 - Okunma: 411

Batman'da temaslarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, iftar programında siyasi parti temsilcileri, sivil topluk kuruluşları, kanaat önderleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İftar programında bir konuşma yapan Bozdağ, geçmişte ülkenin huzurunu ve istikrarını bozmak için çukur teröründen gezisine, 17-25 Aralık'tan 15 Temmuz darbe girişimine, dolar saldırısından daha nice saldırılara kadar nice oyunla, saldırıyla karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Geçmişte yaşanan onca sorunlara ve şu anda içerinde bulunulan ekonomik sorunlara değinen Bozdağ, geçmişte olduğu gibi şu anda da bu sorunların üstesinden gelerek ortadan kaldıracaklarını ifade etti.   

Bozdağ, "Bu ülkenin huzurunu ve istikrarını bozmak için onca saldırı yapıldı. Çükür teröründen gezisine, 17-25 Aralık'tan 15 Temmuz darbe girişimine, dolar saldırısından daha nice saldırılara kadar nice oyunla saldırıyla karşı karşıya kaldık. Rusya-Ukrayna savaşı, pandemi ve Suriye'de yaşanan kriz, göçlerden Türkiye'nin ekonomisi Allah'a şükür dimdik ayakta. Bugün bazı sorunlarımız var, ekonomide daralmalar gördük, fiyatlar artışlar var ama şu kadarını söyleyeyim; biz geçmişte de dünya finans krizini yaşadık ve başka krizlerde yaşadık. Onları Allah'ın izniyle dayanışma içerisinde, büyük bir tecrübeyle ve büyük bir cesaretle atlattık." dedi.

"Bugünkü sıkıntıları bir bir ortadan kaldıracağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın"

Ülkede var olan bir ekonomik krizin olduğunu ve bu sıkıntıları da geçmişte olduğu gibi yine güçlü adımlarla atlatacaklarını ifade eden Bozdağ, konuşmasına şöyle devam etti.

"Doğru adımları atarak, doğru işleri yaparak ülkemizi bu krizlerin bulaşmadığı teğet geçtiği bir ülke haline getirdik. Allah nasip ederse ülkemizde yaşanan şu andaki ekonomik daralmayı da ortadan yine biz kaldıracağız. Dün yaptık bugün yine yapacağız. 21 Şubat 2001 ekonomik krizinden sonra çökmüş olan Türkiye'yi ve stop olmuş olan ekonomiyi nasıl ayağa katırdıysak aynı şekilde ve inançla Türkiye'nin bugünkü sıkıntılarını da bir bir ortadan kaldıracağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın. Yaşanan deprem felaketi bizi bu konuda atacağımız adımların istikametini değiştirmeyecektir. Türkiye'nin daha güçlü yürüyüşüne kimse ket vuramayacaktır. Bu işi Allah'ın izniyle beraber yapacağız." İfadelerini kullandı.

"Son 20 yılda birçok saldırmaya rağmen ayakta kaldık"

Bozdağ, "Çünkü bizim servetimiz siyasi istikrar, güçlü iktidar, iyi yönetim ve bunun doğurduğu güvendir. Son 20 yılda yaşadığımız onca saldırıya rağmen Türkiye güçlüyse, dayanıklıysa, bağışıklığı varsa, her türlü olumsuzluğa karşı bu bağışıklığı sağlayan şey siyasi istikrardır, güçlü iktidardır, iyi yönetimdir ve güven ortamıdır. Onun için de ülkemizin istikametini bozmak isteyenlerin hedefi Türkiye'yi siyasi istikrardan yoksun ve güçlü iktidarı olmayan, iyi yönetilmeyen her alana güvensizliğin hakım olduğu bir ülke haline getirmek için uğraşıyorlar." diye konuştu.

İftar programının ardından Bozdağ kentten ayrıldı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=