Lütfen bekleyin..



İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil'den Rektör Demir’e ziyaret

06 Nisan 2023, 13:40 - Okunma: 633

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Batman’da bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i makamında ziyaret etti.

Batman Merkez Kampüs Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Demir, Batman Üniversitesinin  akademik ve fiziki gelişiminin yanı sıra genel durumu,  son dönemde hayata geçirilen projeler ve çalışmalar hakkında Bakan Yardımcısı Erdil’e bilgi verdi.

"Bölgesel Kalkınmaya Önemli Katkılar Sunacak Projeler Üretiyor"

Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi kapsamında enerji alanında pilot üniversite seçilen Batman Üniversitesinin enerji konusunda da önemli çalışmalar yürüttüğünü kaydeden Rektör Demir, enerji alanında ihtisaslaşan Batman Üniversitesinin bölgesel kalkınmaya önemli katkılar sunacak projeler ürettiğini söyledi.

Ulusal ajanslar tarafından desteklenen projelerin üniversitemiz adına büyük önem arz ettiğini belirten Rektör Demir, bilimsel çalışmaların yanı sıra sosyal ve kültürel alandaki çalışmalarla da üniversitemizin adından sıkça söz ettirdiğini anlattı.

Üniversitenin kalite süreçleri, ulusal ve uluslararası projeleri ve öğrenciye yönelik faaliyetleri hakkında da açıklamalarda bulunan Rektör Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil'e teşekkür etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretin ardından şeref defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Erdil, Batman Üniversitesinin çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini, Batman Üniversitesinin kayda değer gelişiminin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Bakan Yardımcısı Erdil, Rektör Demir'e çalışmalarında başarılar diledi.(İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=