Lütfen bekleyin..



BANİDDO’dan örnek davranış

10 Nisan 2023, 12:10 - Okunma: 435

Depremzede, muhtaç ve yetimlere yönelik yardım çalışmalarını sürdüren Batman Umut Kervanı, Baniddo Dondurmaları Firmasının sponsorluğunda 800 kişiye iftar yemeği verdi.

Ramazan’ın ilk gününden bu yana her gün düzenli olarak 800 kişiye iftar yemeği veren Batman Umut Kervanı, Baniddo Dondurmaları sahibi hayırsever iş adamamı Yahya Ezer’in sponsorluğunda 800 kişiye daha iftar yemeği verdi.

BUGÜNÜN SPONSORU BANİDDO DONDURMALARI
Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, yaptığı açıklamada, “Bugün Ramazan ayının on sekizinci günü. Allah hayırseverlerimizden razı olsun. Ramazan’ın başından beri her gün kurduğumuz iftar çadırını bugünde kurduk. Allah hayırseverlerimizden razı olsun. Bugünkü iftarımızın sponsorluğunu Batman’da faaliyet yürütmekte olan Baniddo dondurmaları yapıyor. Ramazan’ın ilk gününden bu yana her gün yaklaşık 800 kişiye burada iftar yemeği veriyoruz. Şehrimizin yoksullarını, yetimlerini, ihtiyaç sahiplerini, depremzedelerini iftar çadırımızda ağırlıyoruz. Bugün buna vesile olan Baniddo dondurmalarının sahibi sayın Yahya Ezer ve onun gibi tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Ramazan’ın ilk günüden beri çalışmalarımız devam ediyor ve Ramazan’ın sonuna kadarda devam edecek. Bu anlamda hayırsever vatandaşlarımız yardımlarını ve katkılarını bekliyoruz.  Şimdiden yapılacak yardım ve katkılarını rabbim kabul etsin.” dedi.

GÜZEL HİZMETLER VERİYORLAR
Umut Kervanı Vakfı yaptığı yardım faaliyetleriyle kendini kanıtlamış bir yardım kuruluşu olduğunu söyleyen Baniddo Dondurmaları sahibi Yahya Ezer ise yaptığı açıklamada; “Hayırlı hizmetlerine şahit olduğumuz Umut Kervanının bir günlük iftar yemeği iaşesini Baniddo Dondurmaları firması olarak bizler karşılamak istedik. Özellikle Umut Kervanı’na çok teşekkür ediyoruz. Yaptığı yardım faaliyetleriyle kendini kanıtlamış bir yardım kuruluşu. Hizmet eden her bir çalışan ve gönüllüsünü tebrik ediyorum. Güzel hizmetler veriyorlar.  İftara katılan depremzedelere katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=