Lütfen bekleyin..



Vali Ekrem Canalp’tan Kadir Gecesi Mesajı

16 Nisan 2023, 00:18 - Okunma: 343

Batman Valisi Ekrem Canalp, Kadir gecesi nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Önümüzdeki Pazartesiyi Salıya bağlayan gece idrak edeceğimiz Kadir gecesini idrak edeceğiz Batman Valisi Ekrem Canalp, kutlama mesajı yayımladı.

 

Vali Canalp, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, manevi haz ve coşkunun doruğa ulaştığı Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Kalplerimizin arınması, gönül dünyamızın aydınlanması ve manevi huzurun artması için bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni büyük bir fırsat bilmeli, ilahi rızayı kazanmak için gayret göstermeliyiz. Toplumumuzda var olan birlik ve beraberliğin, yardımlaşmanın ve dayanışmanın daha da artması için bu mübarek gecede de yüce Allah’a dua etmeli, kin ve düşmanlığın yerine sevgi ve saygıyı hâkim kılarak kardeşlik duygularımızı pekiştirmeliyiz." dedi.

Açıklamanın sonunda Vali Canalp şu ifadelere yer verdi: "Bu duygu ve düşüncelerle, idrak ettiğimiz bu gecenin Aziz Milletimize, İslam Âlemine ve bütün insanlığa iyilikler, güzellikler ve hayırlar getirmesini temenni ediyor, Cenab-ı Allah’tan hepimizi sağlık, huzur ve güven içerisinde Ramazan Bayramı’na eriştirmesini niyaz ediyorum. Kadir geceniz mübarek olsun."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Dua: Rabbimize Sığınmanın Sözlü İfadesi” konusu işlendi...
Batman'da ortaokul ve lise hafız öğrencileri 'Genç Nida Hafızlık Ya..
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=