Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Emperyalistlere göz kırpanlar Şanlıurfalılardan oy alamayacak

16 Nisan 2023, 20:05 - Okunma: 520

Şanlıurfa’da konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şanlıurfa halkının 11 Nisan’da işgalci Fransızlara karşı yaptığı mücadeleyi hatırlatarak; aynı emperyalistlere göz kırpanların 14 Mayıs’ta Şanlıurfalılardan oy alamayacağını söyledi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Şanlıurfa’da düzenlenen ‘897 Afet Konutu Temel Atma ve 659 Konut, 61 Dükkân Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.

Burada miting alanında toplanan halka hitap eden Yapıcıoğlu, 11 Nisan tarihinin Şanlıurfalıların küffarı memleketten kovmasının 103’üncü yıldönümünü hatırlatarak, 14 Mayıs’a atıfta bulundu.

6 Şubat’ta yaşanan deprem afetine ve ardından yaşanan sel felaketine değinen Yapıcıoğlu, “Değerli Şanlıurfalı kardeşlerim, diğer şehirlerle birlikte 6 Şubat'ta çok ciddi peş peşe iki depremle sarsıldık. Akabinde sel felaketiyle yine bir kez daha vurulduk. Ama çok şükür hızlı bir şekilde bu yaraları sardık, toparlandık, toparlanıyoruz. İşte bugün Allah’ın izniyle yapımı tamamlanan konutların ve dükkanların anahtar teslim törenindeyiz. Kardeşlerim, bakınız; Allah’tan gelene Allah’ın izniyle biz Hazreti Eyüp’ün sabrını kuşanacağız, kuşandık da… Önce deprem, ardından sel felaketi geldi. Sabırla, yardımlaşmayla, dayanışmayla ayağa kalktık.” diye konuştu.

11 Nisan tarihinin Şanlıurfalıların küffarı memleketten kovmasının 103’üncü yıldönümü olduğuna dikkat çeken Yapıcıoğlu, 14 Mayıs seçimlerine atıfta bulunarak şöyle konuştu:

“Birileri eğer memleketimize göz koyarsa; Fransızlar gibi ya da İngilizler gibi veya onların uşaklığını yapanlar gibi… O zaman da Hazreti İbrahim'in baltası olur Şanlıurfa. Allah'ın izniyle bir daha o emperyalistler, bu topraklara göz koyamayacak, onlara göz kırpanlar da Urfalı kardeşlerimden oy da almayacaklar, yüz de almayacaklar.”

Şanlıurfa’daki birlik ve beraberlik görüntüsünü memleketin diğer taraflarına da taşıyacaklarını belirten Yapıcıoğlu, bütün sorunları sükûnet içerisinde, akıl ve kardeşlikle adalet temelinde çözeceklerini ifade etti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=