Lütfen bekleyin..



Ramanlı: CHP zihniyetinden hayır gelmez

17 Nisan 2023, 12:07 - Okunma: 519

Batman milletvekili adayı olan HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, seçim çalışmaları kapsamında Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı Çevrimova köyünde vatandaşlarla birlikte iftar açtı.

Batman'ın Hasankeyf ilçesindeki bir dizi ziyaretin ardından Beşiri ilçesine bağlı Çevrimova (Barısıl) köyünde düzenlenen iftar programına katılan Serkan Ramanlı, iftardan sonra Kürtçe bir konuşma yaptı.

Şu an yakalanan huzur ortamının CHP zihniyetinin gelmesiyle bozulacağına vurgu yapan Ramanlı, milletin maslahatı için şu anki hükümetin devam etmesi ve HÜDA PAR'ın Meclis'te olmasının önemine dikkat çekti. 

Ramanlı, "Elde ettiğimiz huzur ve güven ortamının bozulmasını istemiyoruz. Bugün CHP kalkmış iktidara talip olduğunu söylüyor. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki CHP iktidara gelirse şu anda içinde olduğumuz huzur ortamı bozulacaktır. Çünkü CHP zihniyeti yapıcı ve inşa edici değil, bozucu ve ifsat edicidir. Şu ana kadar kim CHP zihniyetinden hayır görmüş ki biz görelim." şeklinde konuştu. (İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=