Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR heyetinden Sağlık-Sen Batman şubesine ziyaret

28 Nisan 2023, 00:29 - Okunma: 395

HÜDA PAR genel idare kurulu heyeti, Sağlık-Sen Batman şubesini ziyaret ederek, Şube Başkanı İbrahim Halil Dursun ve yönetim kuruluyla seçim çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Şehmus Tanrıkulu, Genel İdare Kurulu Üyesi Mahmut Eminoğlu, Genel İdare Kurulu Üyesi Mahmut İrtem ve Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher ve beraberindeki heyetle, Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı İbrahim Halil Dursun ve yönetimiyle bir araya geldi.

Yapılan ziyaretlerde HÜDA PAR Sözcüsü ve Ak Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı için yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Batman seçmeni için Serkan Ramanlı’nın iyi seçilmiş bir aday olduğunu vurgulayan İbrahim Halil Dursun, "Batman halkı Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’yı gerçekten çok sevdi. Umarım Serkan beyi mecliste göreceğiz inşallah. Batman’a gerçekten hizmet edecek bir aday." ifadelerini kullandı.

Batman haklının vefalı, şerefli ve izzetli bir halk olduğunu belirten Şehmus Tanrıkulu, "Serkan bey gerçekten vefalı bir halka milletvekili adayı oldu. Seçim gününe kadar durmadan çalışarak Serkan beyi meclise göndereceklerine yürekten inanıyorum." şeklinde konuştu.

Yapılan fikir alışverişlerinden sonra Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı İbrahim Halil Dursun seçim için iyi temennilerde bulundu. (İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=