Lütfen bekleyin..



Kendo aşiretinden Ramanlı'ya destek

01 Mayıs 2023, 10:40 - Okunma: 392

Kendo aşireti temsilcilerinden bir heyet HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Batman milletvekili adayı Serkan Ramanlı'nın seçim lokalini ziyaret ederek destekleme kararı aldı.

Batman'ın Sason ilçesinden Kendo Aşireti’nin temsilcileri kalabalık bir heyetle Batman milletvekili adayı Serkan Ramanlı'ın seçim lokalini ziyaret etti. Kendo aşireti temsilcileri, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimde cumhurbaşkanlığı seçimi için Recep Tayyip Erdoğan'ı, milletvekili seçimi için ise Serkan Ramanlı'yı destekleyeceklerini ilan etti.

Kalabalık bir heyetle seçim lokalini ziyaret edip desteklerini beyan eden Kendo Aşireti'nin ileri gelenleri ve mensuplarına teşekkür eden Serkan Ramanlı, 14 Mayıs akşamına kadar durmadan çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Batılın sesinin hak ve hakikatin sesinin üstüne çıkmasına fırsat vermemek adına herkesi 14 Mayıs akşamına kadar çalışmaya davet ettiklerini belirten Ramanlı, insanların kapılarına tek tek giderek hakikati anlatma çağrısında bulundu. Ramanlı, kimyası bozuk insanların hatırına memleketi ateşe atmak isteyenlere fırsat vermeyeceklerini kaydetti.

"Çatışmadan, huzursuzluktan ve kargaşadan siyasi çıkar elde etmek isteyenlere fırsat vermeyin"

Ramanlı, "İnancımıza sarıldıkça, kardeşliğimizi hatırladıkça, kendimiz için istediğimizi Müslüman kardeşimiz için de istemekten vaz geçmedikçe, emin olun hiç kimse bize güç yetiremez. Hiç kimse önümüzü kesemez. Belki bazıları; çatışmadan, huzursuzluktan, kargaşadan bir siyasi çıkar elde etmek istiyor olabilir. Çünkü bazıları için huzur ortamı onların huzursuzluğunun kaynağıdır. Çünkü onların kimyası bozuktur. Peki, biz kimyası bozuk insanlar hatırına bu memleketi ateşe sürükler miyiz veya ateşe sürüklemeye bizim hakkımız var mı? Bütün bunları insanlarımıza birer birer anlatmamız gerekiyor. " dedi.

"Batılın sesi, hakikatin ve hakkın sesinin üstüne çıkmasına fırsat vermeyelim"

Sessiz çoğunluğun sesi olduklarını ifade eden Ramanlı, "Biz meydanlardayız ve sesimizi gür bir şekilde çıkarabiliyoruz. Her gün bir mahalledeyiz. İstiyoruz ki; kardeşlerimiz de bizimle yan yana  ve omuz omuza dursunlar. Kol kola girelim ve sesimizi yükseltelim. Çünkü bu ses hakikatin sesidir. Batılın sesinin hakikatin ve hakkın sesinin üstüne çıkmasına fırsat vermeyelim. Çok az bir zamanımız kaldı. Çalışmak için çok ama dinlenmek için az bir zamanımız var. O halde tatili ve dinlenmeyi 14 Mayıs'ın sonrasına bırakalım. 14 Mayıs akşamına kadar çalışalım. Emeğimizin zayi olmaması için çalışalım ve endişelerimizi diri tutalım. İnşallah zafer bizim olacaktır." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=