Lütfen bekleyin..



Batman Milletvekili Adayı Ramanlı'ya Gercüş ve Kayapınar'da yoğun ilgi

06 Mayıs 2023, 13:45 - Okunma: 603

HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, Gercüş ilçesi ve Kayapınar beldesinde halkın yoğun teveccühü ile karşılaştı.

Seçim çalışmaları kapsamında Batman'ın Gercüş ilçesine ve Kayapınar beldesine giden Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, Gercüş'te ve Kayapınar'da halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Gercüş ilçesinde halkla buluştuktan sonra seçim lokali açılışının ardından beraberindeki heyetle Yolağzı köyünde bir taziyeye katılan Ramanlı, ardından Kayapınar Beldesi'nde halkın yoğun teveccüh gösterdiği seçim lokali açılışına katıldı.

Ardından esnafı ziyaret eden Ramanlı, halk ile sohbet etti.

Seçim lokali açılışında bir konuşma yapan Ramanlı, "Bugüne kadar elde ettiğimiz hizmetleri, elimizden bırakmadan, beceriksizlerin ve kifayetsizlerin ellerine bırakmadan daha büyük hedeflere doğru 14 Mayıs akşamından itibaren yol alacağız inşallah." dedi.

"İdeallerimizin ve bu umutlarımızın taçlanacağı saatleri de iple çekiyoruz"

Refahın, kardeşliğin, huzurun ve kalkınmanın artması için yola çıktıklarını belirten Ramanlı, "Bize refah gerek, bize kalkınma gerek, bize kardeşlik gerek ve bize huzur gerek. Bunun için çabalıyor, mücadele ediyor ve bunun için meydanlara iniyoruz. 14 Mayıs akşamında bu ideallerimizin ve bu umutlarımızın taçlanacağı saatleri de iple çekiyoruz. İnşallah bu verdiğimiz emekler, bu döktüğümüz terler ve gayretler 14 Mayıs akşamında bizleri zafere taşıyacaktır. Bizler; Gercüşlüler ve Batmanlılar olarak irademize sahip çıktık ve çıkmaya devam ediyoruz." dedi.

"İrademize her zamandan daha fazla sahip çıkacağız"

"20 yıldır geçmişin o köhnemiş, hizmetten yoksun, kardeşlikten yoksun Türkiye'sini aşama aşama bir yerlere getirdik." diyen Ramanlı, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bizlere bunu aşılayan, bizlere hizmet eden ve bizlere kardeşliğini gösteren, bizim için fedakârca gecesini gündüzüne katan liderlerimizi elbette unutmuyoruz. Elbette sahipsiz ve desteksiz bırakmıyoruz. Bugüne kadar elde ettiğimiz hizmetleri, elimizden bırakmadan, beceriksizlerin ve kifayetsizlerin ellerine bırakmadan daha büyük hedeflere doğru 14 Mayıs akşamından itibaren yol alacağız. Kimse bu milletin bu yürüyüşünü engelleyemeyecektir. Kimse bizleri durduramayacaktır. Çünkü bizler irademize her zaman olduğundan daha fazla sahip çıkacağız." (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 17 kilogram 67..
Batman'da nisan ayında yapılan operasyonlarda müdahale edilen 147 olayd..
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=