Lütfen bekleyin..



Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'a geliyor

08 Mayıs 2023, 14:10 - Okunma: 558

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Necat Nasıroğlu Külliyesi'nin açılışını yaptıktan sonra düzenlenecek olan mitingte vatandaşlara seslenecek. 10 Mayıs Çarşamba günü düzenlenecek mitinge HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun da katılması bekleniyor.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Akif Gür, tüm vatandaşları bu çarşamba günü Valilik önünde saat 14.00'da yapılacak olan mitinge davet etti.

Gür, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,  Çarşamba günü valilik önünde Batmanlı hemşehrilerimizle buluşacak, Batmanlılar olarak milletine sevdalı, eser ve hizmet siyasetinin öncüsü. Dünya mazlumlarının umudu olan liderimizi Batman'da ağırlamanın heyecanını yaşıyoruz, Sayın Cumhurbaşkanımızın Batmanlı hemşehrilerimizin merakla beklediği mesajları verecek ve yeni Türkiye Yüzyılında Batman olarak bizler de güçlü bir şekilde yer alacağız.

Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Batmana yapılan yatırımlar artarak devam edecektir. Tüm halkımızı, tarihi bir günü heyecanla birlikte yaşamak ve Sayın Cumhurbaşkanımız ile buluşmak üzere valilik önünde yapılacak mitinge davet ediyoruz." dedi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=