Lütfen bekleyin..



“Halkın ve hakkın düşmanlarına fırsat vermeyelim”

11 Mayıs 2023, 13:06 - Okunma: 2544

Seçim çalışmalarına destek için Batman’a gelen Molla Abdulbari Çelik, Serkan Ramanlı seçim lokalinde yaptığı konuşmada, “Dinimize ve halkımıza düşman olanlara ve ideolojileri uğruna bu milletin çocuklarını öldürtenlere kesinlikle fırsat vermeyelim.” Dedi.

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı’nın seçim lokaline halkın her kesiminden destek ve ilgi devam ediyor.

Seçim çalışmalarına destek için Batman’a gelen Molla Abdulbari Çelik, Serkan Ramanlı seçim lokalinde destek için gelen Batman halkına yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Serkan Ramanlı ve Cumhur ittifakına destek vermenin önemine değindi.

AK Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı seçim lokaline destek için Batmanlılara hitap eden Molla Abdulbari Çelik, “Biz Hak ehliyiz, biz namaz ehliyiz, Kur’an ehliyiz, vicdan ehliyiz orada yer tutuyoruz.  Din, İslam, namus, seccade, cami düşmanları tarafında değiliz, orada yer almayalım. Çünkü Rabbimiz Kur’an’da ‘Biz kıyamet günü herkesi önderleri ile haşredeceğiz’ buyuruyor. Ya Rabbi sen şahid ol! Biz Müslümanlar olarak önderimiz, rehberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’dir.” dedi.

Din, namus ve milletin düşmanlarına fırsat verilmemesi gerektiğine işaret eden Çelik, “Dinimize düşmanlık yapıyorlar. Namusumuza düşmanlık yapıyorlar, milletin çocuklarına ihanet ediyorlar. Küfür ideolojileri uğruna bu milletin çocuklarını öldürtüyorlar. Halkın ve Hakkın düşmanlarına kesinlikle fırsat vermeyelim.” Şeklinde konuştu.

Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu kadar hizmetine rağmen taş taş üstüne koymasaydı dahi, 86 yıl esir kalan Ayasofya camisi üzerindeki zincir ve yasakları kaldırdığı ve özgürleştirdiği için de olsa desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Ülke olarak kazanımların devam etmesi ve hizmetin sürmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın devam etmesi ve Batman için de Serkan Ramanlı’nın desteklenip meclise gitmesi gerektiğini belirten Çelik, “Seçimlere az bir zaman kaldı. Çabalayalım. Halkımızı yalanlarla kandırıyorlar. Dostlarımızı tanıdıklarımızı telefonla arayalım, ziyaret edelim ve onları uyandıralım. Hainler yalan-dolanlarla, planlarla halkı kandırmaya çalışıyorlar. Kesinlikle buna fırsat vermeyelim, bunu kabul etmiyoruz, etmeyelim. Ömrümüzün sonuna dek halkımızın dünya ve ahireti için çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=