Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR'ın her 4 adayı da Meclis'e giriyor

15 Mayıs 2023, 12:35 - Okunma: 3447

AK Parti listelerinden seçime giren HÜDA PAR'ın her 4 adayının da kesin olmayan sonuçlara göre Meclis'e girmeye hak kazandığı belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen HÜDA PAR, İstanbul, Gaziantep, Mersin ve Batman'da AK Parti listelerinden 4 milletvekili adayı gösterdi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu İstanbul'dan, HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir Gaziantep'ten, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Faruk Dinç Mersin'den, HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı da Batman'dan aday olmuştu.

Kesin olmayan sonuçlara göre her 4 aday da Meclis'e girmeye hak kazandı.

AK Parti Batman'da 2 vekil çıkardı

HÜDA PAR'ın aday olduğu illerden en dikkat çekeni ise Batman oldu. En son 2011'deki genel seçimlerde Batman'dan 2 milletvekili çıkaran AK Parti, 2015 ve 2018'deki genel seçimlerde 1 milletvekili çıkarmıştı. AK Parti listesinden ikinci sırada aday olan HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, bu seçimde yurt dışı oylarının da etkisiyle Meclis'e girecek.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Mahmut Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada her 4 adaylarının da Meclis'e girmeye hak kazandığına işaret etmişti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçime günler ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, “Batm..
Dur durak bilmeyen HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Se..
On binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen HÜDA PAR mitinginde kon..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=