Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin: Batman'ın kaderi değişecek

16 Mayıs 2023, 15:15 - Okunma: 513

Batman'ın il oluşunun 33'üncü yıl dönümü münasebetiyle bir açıklama yapan HÜDA PAR Batman İl Başkanı, Meclis’e gönderdikleri vekiller sayesinde Batman'ın hak ettiği noktaya geleceğini söyledi.

HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Batman'ın il oluşunun 33'üncü yıl dönümü münasebetiyle İLKHA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Batman'ın 14 mahallesinin hâlâ il olmadan önceki şartları yaşamaya devam ettiğini belirten İl Başkanı Şahin, Batman'ın yıllardır hak ettiği hizmete bir türlü kavuşmadığını söyledi.

Kentin en büyük sorunlarından birinin de siyaset erkinin zayıf kalması olduğuna işaret eden Şahin, HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı ve Ferhat Nasıroğlu'nun vekil seçilmesinin bu anlamdaki umutlarını artırdığını ifade etti.

Halkın seçtiği bu iki vekil sayesinde Batman'ın siyasi anlamdaki kaderinin değişeceğini, şehrin artık layık olduğu hizmetle tanışacağını vurgulayan Şahin, sorunların tek tek aşılacağına inandıklarını kaydetti.

"Batman'a hizmetler, projeler getirilmedi"

Şahin, "Bugün Batman'ımızın il oluşunun 33'üncü yıl dönümüdür. Haliyle 33 yıldır Batman, çok gelişti, büyüdü. Nüfusu 600 bini aştı. Haliyle gelişen, büyüyen illerin sorunları da büyüyor. Doğrusunu söylemek gerekirse bugüne kadar Batman siyaset yoksunu bir il olma pozisyonundaydı. Çünkü Batman'a getirilmesi gereken hizmetler, projeler getirilmedi. Bu anlamda siyaset erki zayıf kaldı. Fakat 14 Mayıs'ta Allah'a şükür Batman halkı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne Batman'ımız için hizmet edeceklerine inandığımız 2 adayı vekil olarak gönderdi." dedi.

"Batman'ın yığınla olan sorunları yavaş yavaş aşılacak"

HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin

"Ferhat Nasıroğlu ile Serkan Ramanlı'nın parlamentoya gönderilmesiyle birlikte Batman ile ilgili umutlarımız arttı" diyen Şahin, "Batman'a hizmetin getirileceği, Batman'a artık projelerin geleceği, Batman'ın eksikliklerinin tamamlanacağı hususunda umutlarımız arttı. Batman'ın 14 mahallesi il olmadan önceki şartlarını yaşamaya devam ediyor. Bu vekillerimiz sayesinde umut ediyoruz ki artık Batman'ın o yığınla olan sorunları yavaş yavaş aşılmaya çalışılacak." ifadelerini kullandı.

"Batman hizmetle tanışacak"

Meclis’e giden vekiller sayesinde Batman'ın hak ettiği noktaya geleceğine vurgu yapan Şahin, şöyle devam etti:

"Umutlarımız büyüdü. İnşallah Batman'ımızın siyasi anlamdaki kaderi bundan böyle değişecek. Bu vesileyle bütün Batmanlılara sıhhat ve afiyetler diliyorum. İnşallah artık Batman'ımız layık olan hizmetlere vekillerimiz vasıtasıyla ulaşacak ve Batman hizmetle tanışacak."(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=