Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi: Üyelerimize yüzde 40 oto ekspertiz indirimi

17 Mayıs 2023, 10:02 - Okunma: 293

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) ile DYNOBİL Oto Ekspertiz arasında imzalanan protokolle üyelere yüzde 40 indirimli ekspertiz hizmeti verilecek.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, üyelerinin indirimli hizmet almalarına yönelik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Çiftçi, DYNOBİL Oto Ekspertiz ile protokol imzalayarak odaya kayıtlı üyelerin yüzde 40 indirimli hizmet alabileceğini vurguladı.

BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "Yapılan anlaşma çerçevesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na bağlı üye firmalar DYNOBİL Oto Ekspertiz hizmetlerinden yüzde 40 indirimli olarak faydalanabilecekler. Protokol anlaşması çerçevesinde indirimden faydalanmak isteyen oda üyelerimizin, oda kayıt belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir. Yapılan anlaşmanın Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.

Çiftçi, son olarak esnafı memnun edecek projelerin devam edeceğini belirtti.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
79. TOBB Genel Kurulu'nda Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulk..
Düğün sezonu olmasına rağmen fiyatındaki artıştan dolayı mobilya sektöründe..
Batman'da Meslek ve Teknik Anadolu Liseleri tanıtım günleri fuarının aç..
14 Mayıs seçimleri öncesi vatandaşların altına yoğun bir rağbet gösterdiğin..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) ile BATIGÖZ arasında imzalanan pro..
Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhu..

RSS
© 2023 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=