Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR: Batman ve Mersin'de seçim sonuçlarına yapılan itirazlar sonucunda oylarımız daha da arttı

17 Mayıs 2023, 17:10 - Okunma: 557

HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı, Batman ve Mersin'de seçim sonuçlarına yapılan itirazların sonuçlandığını ve seçilen vekil sayısında herhangi bir değişiklik olmadığı, yapılan itirazlar sonucu oy sayılarının daha da arttığını bildirdi.

HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı, Batman ve Mersin'de seçim sonuçlarına yapılan itirazların sonuçlandığını belirterek seçilen vekil sayısında herhangi bir değişiklik olmadığı, yapılan itirazlar sonucu oy sayılarının daha da arttığını bildirdi.

HÜDA PAR'ın Mersin ve Batman Milletvekillerinin, milletvekilliğinin düştüğü şeklinde manipülasyon haberlere bir yalanlama da HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığından geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı, Batman ve Mersin'de seçim sonuçlarına yapılan itirazların sonuçlanmış olup seçilen vekil sayısında manipülasyonların aksine herhangi bir değişiklik olmadığı gibi bilakis yapılan itirazlar sonucu oy sayısının daha da arttığı ifade edildi.

Açıklamada şöyle denildi: "Batman ve Mersin'de seçim sonuçlarına yapılan itirazlar sonuçlanmış olup çıkarmış olduğumuz vekil sayımızda manipülasyonların aksine herhangi bir değişiklik olmadığı gibi bilakis yapılan itirazlar sonucu oy sayımız daha da artmıştır. Kesin sonuçlar YSK tarafından 19 Mayıs günü ilan edilecek olup vekil sayımızda herhangi bir değişikliğin olmadığı o gün tekrardan görülmüş olacaktır. Görülmektedir ki malum zevat, her ne kadar ikinci tur stratejisini de algılar üzerine kurup buradan oy devşirmek amacıyla çabalamaktaysa da bu kirli stratejileri, hezimetlerini daha da ağırlaştıracaktır."

Hatırlanacağı üzere; AK Parti listelerinden seçimlere giren HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu İstanbul'dan, HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir Gaziantep'ten, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Faruk Dinç Mersin'den, HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı da Batman'dan milletvekili seçilmişti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 17 kilogram 67..
Batman'da nisan ayında yapılan operasyonlarda müdahale edilen 147 olayd..
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=