Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı’ya tebrik ziyaretleri sürüyor

18 Mayıs 2023, 12:10 - Okunma: 3485

Batman'da AK Parti listelerinden milletvekili seçilen HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı seçim lokaline tebrik ziyaretleri devam ediyor.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti 2'inci sırasında Batman Milletvekili seçilen HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı seçim lokaline farklı kesimlerin tebrik ziyaretleri sürüyor  

Gün içerisinde gruplar halinde ve kitlesel olarak yoğun bir şekilde tebrik ziyaretleri gerçekleşti.

Kozluk ilçesinden aralarında Kozluk Muhtarlar Derneği Başkanı Muhittin Serikli, köy muhtarları ve Kozluk halkından kalabalık bir kitle Serkan Ramanlı seçim lokaline tebrik ziyaretinde bulundular. 

Sason ilçesinden Kendo aşireti mensubu Cılkas (Yuvarlı Çay) köyünden Hacı Ali Çelik ve köy halkı ile Ak Parti Batman Milletvekili aday adayı ve Sason Koram aşireti mensubu Sabahattin Aslan kalabalık bir heyetle tebrik ziyaretinde bulundular.

Tebrik ziyaretine gelen heyetler, sonuçların Batman ve Ramanlı için hayırlı olmasını dileyerek, Serkan Ramanlı’nın bütün Batman’ın vekili olarak halkımıza hizmet sunacağını ve başarılı hizmetlere imza atacaklarına inandıklarını belirttiler.

Tebrik amaçlı olarak Batman Milletvekili Serkan Ramanlı seçim lokaline gelen heyetleri HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin ve parti yetkilileri seçim lokalinde karşıladı.

Halkın destek ve tebrik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, Batman Milletvekili olarak seçilen Serkan Ramanlı’nın bütün Batman’ın vekili olarak herkesi kucaklayacağını ve memleketimize sahip çıkacağını ifade etti.






Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=