Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin, esnafa teşekkür ziyaretinde bulundu

23 Mayıs 2023, 18:00 - Okunma: 3473

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, milletvekili seçimlerinde HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı'ya desteklerinden dolayı esnafa teşekkür ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Edip Solmaz Bulvarı esnafına milletvekili seçimlerinde HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı'ya desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı'nın Meclis'e girmesinden dolayı esnafa teşekkür ziyaretinde bulunan Şahin, aynı zamanda 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermelerini istedi.

Ziyaretlerde birçok esnafın yakın ilgisi ile karşılaşan Şahin, "Esnafın yakın alakası ve ilgisinden memnuniyet duyduk. Bütün halkımıza teşekkürü borç bilerek özelde ise Edip Solmaz Bulvarı esnafını ziyaretlerinde birebir teşekkür etme fırsatını bulduk. Halkımızın teveccühü olduğu gibi Meclis'te farklı bir sedanın olması da vatandaşlarda bir heyecan uyandırıyor." ifadelerini kullandı.

Ziyarette esnafın sorun ve sıkıntılarını da dinlediklerini belirten Şahin, "İnşallah Meclis’te sizlerin sayesinde HÜDA PAR temsilcileri de olacak. Sizin sıkıntılarınızı çözmek için Meclis'e girdik. Siyaset de zaten halkın sorunlarını çözmek için vardır. Bizler yerelde de ulusalda da sizlerin Meclis'teki sesiniz olacağız inşallah." dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=