Lütfen bekleyin..



Batman Milletvekili Ramanlı: Bizi birbirimize düşürmek isteyenler dostumuz olamaz

25 Mayıs 2023, 22:12 - Okunma: 551

Seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'ya gelen HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, insanları birbirlerine düşürmek isteyenlerin dost olamayacağını söyledi.

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Ceylanpınar ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.

Ramanlı'ya, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan ve HÜDA PAR Ceylanpınar İlçe Başkanı Adnan Sağlam eşlik etti.

İlçedeki tekstil sektöründe çalışan işçilerle bir araya gelen Ramanlı, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

Burada işçilerin sorunlarını dinleyen Ramanlı, bu sorunlar için çözüm yolları arayacaklarını ifade etti.

Ardından Ceylanpınar esnafını ziyaret eden Ramanlı, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi. Esnaf ziyaretinin ardından temaslarına devam eden Ramanlı, muhtarlar, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve halka bir araya gelerek bir konuşma yaptı.

"Bizi biz yapan, medeniyet değerlerimizi inşa eden inancımızdır"

HÜDA PAR olarak inancın, kimliğin ve hizmetin önemine vurgu yaptıklarını belirten Ramanlı, "Siyasete başladığımız günden beri 3 şeyin önemine vurgu yaptık. Bir inanç dedik, bizi biz yapan inancımızdır. İnançsız insan faydalı olmaz. Bizi biz yapan, medeniyet değerlerimizi inşa eden inancımızdır. Rabbimizin bizden razı olmayacağı şeyleri yapmayalım dedik. Rabbimizin bizden razı olacağı amellerle hayatımızı süsleyelim dedik. Rabbimiz bizden adalet, merhamet istiyor. Yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik içerisinde olmamızı istiyor. İkincisi kimlik dedik. Türkiye'de çok farklı kimliklere sahip insanlar var. Bizler Kürdüyle, Türküyle, Zazasıyla, Arabıyla, Çerkeziyle, Komağıyla 85 milyonluk büyük bir aileyiz." dedi.

"Bizler birliğimizi daim etmek zorundayız"

"Bizi birbirimizden ayırmak isteyenler bizim dostumuz olamaz" diyen Ramanlı, "Bizi birbirimize düşürmek isteyenler, bizi birbirimizden ayırmak isteyenler bizim dostumuz olamaz. Buna ilişkin faaliyet içerisinde olanlar bizim hayrımızı istemeyenlerdir. Bizler birliğimizi daim etmek zorundayız. Birliğimizi kaim etmek zorundayız. Birbirimizi sevmek, birbirimizin hakkını, hukukunu savunmak, birbirimize dayanışmak zorundayız. Eğer öyle yaparsak belki son 20 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde yapılan sessiz devrimlere çok daha büyük bir seviye kazandırıp belki 20 yılda yapılamayanı 20 ay gibi kısa sürede gerçekleştiririz." şeklinde konuştu.

"Biz Rabbimizin dediği yolda yürüyeceğiz"

Türkiye'nin sorunlarını çözmeyi kendilerine vazife bildiklerini ifade eden Ramanlı, "Biz Rabbimizin dediği yolda yürüyeceğiz inşallah. Bizi ayrıştıran, bizi birbirimize düşman edenlere de asla ve kât'a fırsat vermeyeceğiz. Huzurumuzu bozmalarına imkân tanımayacağız. Üçüncüsü hizmet dedik. Yoksullarımızın, çiftçilerimizin, işsizlerimizin, işçilerimizin, kadınların, gençlerin, çocukların; Türkiye'nin sorunları bizim sorunumuzdur. Bunları çözmek bizim görevimizdir." diye konuştu.

Ramanlı daha sonra Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek için açılan seçim lokalini ziyaret etti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=