Lütfen bekleyin..



Batman heyeti Ankara'ya çıkarma yaptı

09 Haziran 2023, 16:35 - Okunma: 382

Batman Milletvekilleri Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve belediye başkanları Ankara'ya çıkarma yaptı.

Milletvekili Nasıroğlu ve beraberindeki heyet 3 tane OSB, Diş Hekimliği Fakültesi ve şehrin giriş çıkış yolları  gibi konuları görüşmek üzere bakanlıklara bir takım ziyaretlerde bulundu.

 Yapılan temaslarda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet  Yılmaz , Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile Enerji ve Tabi Kaynakları Bakanı Alparslan Bayraktar'a ziyaretlerde bulunuldu.

3 tane OSB, Diş Hekimliği Fakültesi ve şehrin giriş çıkış yolları  gibi önemli konuların görüşüldüğü ziyaret sonrası 
değerlendirmede bulunan Nasıroğlu şunları kaydetti:

"Seçim süresince vaat ettiğimiz yeni yatırımları,  yeni projeleri kazandırmak ve planladığımız projelerimize destek istemek için temaslarda bulunduk. Seçimde taahhüt ettiğimiz ve söz verdiğimiz 3 OSB,  Diş Hekimliği fakültesi ve şehrin giriş yolları ile ilgili başlangıç ziyaretimiz oldu ve çalışmalara  startı verdik. Valimiz Ekrem Canalp, milletvekilimiz Serkan Ramanlı, İl Başkanı Akif Gür ve sekiz belediye başkanı ile beraber yaptığımız ziyaretler şehrin en büyük ihtiyacı lobicilik faaliyeti olarak da çok anlamlıdır. Bizler bu görüşmelerde şehrimizi daha ileriye taşımak için projelerimizi anlattık. Bizleri ağırlayıp ilgiyle dinleyen bakanlarımıza teşekkür ederiz." Dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=