Lütfen bekleyin..



Umut Kervanı Batman'da 700 aileye gıda yardımında bulundu

12 Haziran 2023, 15:46 - Okunma: 397

Batman'da yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi 700 aileye gıda kolisi yardımında bulunan Umut Kervanı Derneği, hayırseverlere desteklerini esirgememeleri çağrısında bulundu.

Umut Kervanı Derneği Batman, kentteki ihtiyaç sahibi 700 aileye gıda kolisi yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

Yaptıkları yardım çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Derneği üyesi Rıdvan Üzümcü, imkanları ölçüsünde 700 ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi yardımında bulunduklarını söyledi.

Yaptıkları yardımların yetersiz kalmasından ötürü büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını vurgulayan Üzümcü, hayırseverlere muhtaçların ve ihtiyaç sahiplerin unutulmaması çağrısında bulundu.

Rıdvan Üzümcü

"Hayırseverlerden katkı bekliyoruz"

Yardımlarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Üzümcü, "Batman Umut Kervanı olarak yardımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Bu ayda yetim ve muhtaç ailelere ulaştırılmak üzere 700 gıda kolisi hazırladık ve dağıtımını yapıyoruz. Katkı sunan hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Daha fazla aileye ulaşabilmemiz için hayırseverlerden daha fazla katkı bekliyoruz." dedi.

"Yetim ve yoksul aileler yolumuzu gözlüyor"

Konuşmasında hayırseverlere yardım çağrısında bulunan Üzümcü, "Bize başvuran binlerce muhtaç aile var. Yalnız şu anda ancak 700 aileye gıda kolisi dağıtabildik. Daha fazla yetim ve ihtiyaç sahibi aileye yardım ulaştırmamız için hayırseverler bizlere daha fazla destek verirlerse iyi olur. Şu anda yetim ve yoksul ailelerin gözü yolumuzu bekliyor. Bu aileleri sevindirmemiz için hayırseverlerin katkılarını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=