Lütfen bekleyin..



Muhtar Yılmaz’dan Vali Canalp’a Teşekkür

19 Haziran 2023, 10:05 - Okunma: 365

Gercüş Köylere Hizmet Götürme Birliği üyesi ve Yayladüzü (Gundik) Köyü muhtarı Mirza Yılmaz, Gercüş bölgesi köylerine yönelik hizmetlerden dolayı Vali Canalp ve yetkililere teşekkür etti.

Muhtar Yılmaz, Gercüş bölgesi köylerinde yapılan yol çalışması, kanalizasyon, parke çalışması ve arazi yolları çalışmalarından dolayı bir teşekkür mesajı yayımladı.

Gercüş Köylere Hizmet Götürme Birliği üyesi ve Yayladüzü (Gundik) Köyü muhtarı Mirza Yılmaz yaptığı açıklamada, “Gercüş bölgesi köylerinde yapılan yol çalışması, kanalizasyon, parke çalışması ve arazi yolları çalışmalarından dolayı; başta Sayın Valimiz Ekrem Canalp’a, eski ve yeni Milletvekillerimize, Gercüş Kaymakamımız Sayın Muhammed Öztaş’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer’e ve personeline teşekkürü borç biliyoruz.” Dedi.

Bu çalışmaların ve halka hizmetin devam edeceğine inandığını dile getiren Yılmaz, “Bu çalışmaların ve halkımıza hizmetin devam edeceğine inancımız tamdır. Cana yakınlığı ile bilinen ve kalben sevdiğimiz sayın valimizin heyetiyle köylerimize ziyarette bulunmasını önemsiyor ve Gercüş muhtarları ve halkımız adına şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 17 kilogram 67..
Batman'da nisan ayında yapılan operasyonlarda müdahale edilen 147 olayd..
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=