Lütfen bekleyin..



BESO esnafa kolaylık sağlayan yeni bir anlaşmaya imza attı

20 Haziran 2023, 09:10 - Okunma: 1602

Finans şirketi ve Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı arasında imzalanan "özel indirimli" protokol ile oda üyeleri ev ve araç alımlarında yüzde 30 özel indirimli fiyat uygulamasından faydalanabilecek.

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, oda üyelerinin indirimli hizmet almalarına yönelik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Çiftçi, Katılım Evim ile protokol imzalayarak, ev ve araba almak için müracaat edenlerden alınan komisyondan yüzde 30 indirimli hizmet alınabileceğini vurguladı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak üyelerine hizmetlerinin aralıksız devam ettiğini belirten Çiftçi, "Üyelerimizi rahatlatacak ve fayda sağlayacak anlaşmalar yapamaya devam ediyoruz. Yeni anlaşmamız üyelerimizi ev ve araba sahibi yapmak içindir. Faizsiz ve taksitli ev sahibi yapan şirketlerden olan Katılım Evim ile üyelerimiz için indirim anlaşması yaptık. Yaptığımız anlaşma sonucunda ev ve araba almak için müracaat edenlerden alınan komisyondan oda üyelerimiz ve birinci derecede yakınlarına yüzde 30 indirim yapılacaktır.

Ev ve araç sahibi olmak isteyen üyelerimiz gidip müracaat ederek ve güncel faaliyet belgelerini göstererek indirimden faydalanabilirler. Detaylı bilgi almak isteyenler isterlerse Alo Esnaf Hattımızı da arayabilirler. Alo Esnaf Hattı: 0555 074 73 70 nolu hattımızdan her türlü bilgi alabilirler. Üyelerimize hayırlı olsun. Her zaman dediğimiz gibi oda çalışıyor esnaf kazanıyor." şeklinde konuştu.

Çiftçi, son olarak üyeleri için kesintisiz hizmet etmeye devam edeceklerini ve bu gibi indirimli anlaşmaların devam edeceğini kaydetti.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Bir yılda tavuk eti fiyatlarına yüzde 150 zam yapıldığını belirten tüketici..
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..
Ramazan Bayramı'na iki gün kala çarşı pazarda yaşanan yoğunluktan memnu..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yapt..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=