Lütfen bekleyin..



ASKON: "Asgari artış zamlar karşısında eritilmemeli"

21 Haziran 2023, 15:30 - Okunma: 1968

ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, Yeni asgari ücretin zamlar karşısında eritilmemesi uyarısında bulundu.

ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, yeni asgari ücretle ilgili açıklama yaptı.
Nasıroğlu, İş dünyasının temsilcileri olarak asgari ücrete yapılan zam oranının bekledikleri bir rakam olduğunu açıklayarak, bu artışın zamlar karşısında eritilmemesi gerektiğini ifade etti.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, yeni ücretin hayırlı olmasını dileyerek, enflasyonla sıkı bir mücadele içerisine girilmesi gerektiğini söyledi.

Nasırooğlu şöyle devam etti: "Beklenilen artış oldu diyebiliriz. Çalışanların refah seviyesinin artırılmasının temel koşulu enflasyonla mücadeleden geçiyor. Lakin bu artışın anlamlı olabilmesi kesinlikle fiyat istikrarının sağlanarak öngörülebilir bir ekonomik düzenin sağlanmasına bağlıdır. Yeni Türkiye Yüzyılında yapılan asgari ücret artışı milletimize hayır olmasını temenni ediyoruz."

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Akaryakıt işletmecileri, İran ve siyonist rejim arasındaki savaş nedeniyle ..
Mobilyacı esnafı, düğün sezonuna rağmen piyasanın durgunluğundan yakındı. A..
Altın fiyatlarındaki sert yükseliş, Batman'da gümüş satışlarını artırdı..
Batman Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü, SGK Haftası kapsamında Batma..
Mevsimsel dengesizlikler, düşen alım gücü ve artan tohum maliyetleri Batman..
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, kent genelinde gerçekleştirdiği ziyaretl..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=