Lütfen bekleyin..



BATÜ Rektörü Demir, AÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ı ziyaret etti

23 Haziran 2023, 16:03 - Okunma: 308

Ulusal ve uluslararası çapta iş birliklerini geliştirme amacıyla kurum ve kuruluşlara ziyaretlerine devam eden Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Ünüvar’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette iki üniversite arasında gerçekleştirilebilecek projeler ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

"Üniversitelerimizle Kurulan İş Birliklerini Önemsiyoruz"

Batman Üniversitesi olarak geleceğin teminatı gençlere yönelik projeler geliştirdiklerini dile getiren Rektör Demir, "Üniversitemiz bilimsel ve kültürel çalışmalarla aktif bir süreç geçirmekte. Bölgemizde donanımlı bireyler yetiştirmek, gençleri geleceğe nitelikli olarak hazırlamak ve enerji alanında ihtisas üniversitesi olarak bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için üniversitelerin birbirleri ile olan ilişkilerine oldukça önem vermekteyiz. Bu doğrultuda akademik ve fiziki imkânlarımızı iş birlikleri için geliştirmeye devam ediyoruz. Hedefimiz, üniversitelerimizle topluma faydalı projeler içerisinde yer almak ve gelecekte bunun somut çıktılarını görebilmek." ifadelerini kullandı.

Rektör Demir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Ünüvar, Batman Üniversitesi ile Ankara Üniversitesi arasında gerçekleştirilecek iş birlikleri için hazır olduklarını belirterek Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e çalışmalarında başarılar diledi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=