Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi, Batman Valisi ile esnafın sorunlarını görüştü

25 Haziran 2023, 10:05 - Okunma: 278

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Valisi Ekrem Canalp’ı makamında ziyaret ederek, esnafların sorun ve taleplerini dile getirdi.

BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Ekrem Canalp’ı makamında ziyaret etti. Çiftçi, Vali Canalp’a yaptıkları hizmetler, uygulanan projeler ve faaliyetlere ilişkin bilgiler verdi.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Çiftçi, "Esnaflarımızın sorun, sıkıntı ve taleplerini Valimize ilettik. Daha önce yaptığımız esnaf ziyaretlerinde not aldığımız sorunları ve talepleri görüştük. Özelde esnafımızın, genelde ilimizin sorunlarını konuştuk. İlimizdeki su kesintisi sorunu, otopark sıkıntısı, görüntü kirliliği oluşturan trafoların kaldırılması ve kentsel dönüşüm projelerinin aciliyetle hayata geçirilmesi gibi sorunları ilettik." dedi.

"İstek ve taleplerimizi de sayın Valimize ilettik"

Esnafın talepleri olan Gülistan Caddesi’nin düzenlenmesi, Şen İş Hanı’nın da Ulu Camii Sokağı gibi düzenlenmesi ve onarımlarının yapılması, Birinci Cadde’nin tekrardan canlandırılması için gerekli projeler hakkında bilgi verdiklerini ifade eden Çiftçi, açıklamasının devamında şunları söyledi:

"Şehrimizin sorunu olan otopark sıkıntısını çözmek, dilencilerin esnafı ve vatandaşları çok rahatsız ettiği ve fuar merkezinin oluşturulup ilimizin ticaretini canlandırmak gibi istek ve taleplerimizi de Sayın Valimize ilettik. İlettiğimiz sorun ve talepler sadece ferdi veya esnafla sınırlı kalmayıp tüm şehrin genel sorunlarıdır. Bunun için gerekli adımların atılmasının şehrimizin yararına olacağına şüphemiz yoktur. Bizimle yakından ilgilenen ve gerekli girişimlerde anında bulunarak talimat veren, sorun ve talepleri takip edeceğini söyleyen Sayın Valimize teşekkür ediyoruz."

Çiftçi, Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak esnaflar ve Batman için her ne sorun olursa olsun ellerinden geldiği kadar çözmeye çalışacaklarını ve gereken adımları atacaklarını kaydetti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=