Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan kabir ziyaretleri

28 Haziran 2023, 02:05 - Okunma: 768

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kurban Bayramı Arife günü kabristan ziyaretleri için memleketi Batman’a geldi.

Arife günü yakın akraba kabirlerini ziyaret eden HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, vefat eden annesi, Kayınpederi ve yakın akrabalarının kabirlerini ziyaret etti.

Yapıcıoğlu ilkin Gercüş’e bağlı Kozlu (Cimelinê) Köyü’nde kayınpederinin kabrini ziyaret etti. Kabristanda bulunan diğer akraba ve yakınlarının mezarlarını da ziyaret edip dua etti.

Yapıcıoğlu Gercüş’ten sonra Batman merkeze bağlı Çevrimova (Barısil) köyünde bulunan akraba kabristanına geçti. Kabristan ziyareti sonrası Yapıcıoğlu, köy sakinleri ile bir araya gelerek köy ile ilgili sorun ve sıkıntıları dinledi.

Çevrimova’dan ayrılan Yapıcıoğlu, Batman Asri mezarlığında bulunan annesinin kabrini ziyaret ederek dua etti.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Vali Ekrem Canalp, önceki gece saatlerinde bir araca düzenlenen silahlı sal..
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Koruyucu Aile Hizmeti kapsamında..
"Doğumunun 1500. Yılında Âlemlere Rahmet Hazreti Muhammed (sallallahu ..
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline yönelik olarak, Süveybe Ana..
Batmanlı minik yürekler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazze..
Batman Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Başkanı Psikolog Yasir Atalay, yeni..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=