Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı’dan “Engelliler”e bayram ziyareti

01 Temmuz 2023, 11:25 - Okunma: 524

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı bayram vesilesiyle Batman Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Batman’da bayram program ve ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Batman Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Milletvekili Ramanlı, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, Merkez ilçe Başkanı M. Şerif Durmaz ve partili heyet ile birlikte Batman Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Ramanlı ve heyetini Batman Engelliler Spor Kulübü yönetimi karşıladı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette engellilerin sorunları ve yapılabilecekler konuşuldu.

Ziyaret sonunda Ramanlı’ya forma hediye oldu.

Ziyaret sonrası Batman Engelliler Spor Kulübü, “HÜDA PAR Batman Milletvekili Sayın Av. Serkan Ramanlı ve beraberindeki heyet ile kulübümüze ziyarete gelerek bayram tebriğinde bulundular. Hoş sohbet ve nazik ziyaretleri için Sayın Vekile ve heyetine teşekkür ediyoruz.” Açıklaması yaptı.

"Milletvekili Ramanlı Depremzedeleri de Unutmadı"

Batman’da bayram programları kapsamında yoğun ziyaretlerine devam eden Milletvekili Ramanlı, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde Adıyaman’da depremi yaşayan ve Batman’a yerleşen Abdullah Avanas’ı evinde ziyaret ederek bayramını kutladı.

Depremzede Avanas, Adıyaman’da depremde yaşanan büyük yıkımda 13 ile 15 yaşlarındaki 2 çocuğunu kaybetmiş ve eşi ile bir çocuğu da enkazdan yaralı olarak çıkarılmıştı.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=