Lütfen bekleyin..



MÜSİAD'dan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na ziyaret

10 Temmuz 2023, 11:14 - Okunma: 309

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi Başkanı İrfan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Batman Şubesi Başkanı İrfan Özdemir, Batman için sosyal ve ticari olarak iş birliği yapmaya hazır olduklarını belirttiği ziyarette, işsizlik, uyuşturucu, hırsızlık, kumar ve tefeci konuları konuşuldu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Çiftçi, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Özdemir'e çalışmalarında başarılar diledi.

Çiftçi, "İlimizin sıkıntılarını çözmek ve gelişimini sağlamak için tüm oda, dernek ve kurumlarımızın el birliğiyle çalışıp hareket edip bir araya gelmesi gerekiyor. Beraber projeler geliştirmek çok faydalı olacaktır ve başka çaremizde yoktur. Elbirliğiyle yapacağımız proje ve stratejiler başarıya ulaşacaktır. Bu konu da herkes üzerine düşeni yapmalıdır." şeklinde konuştu.(İLKHA)


  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=